Taai Kreng Movie

WELKOM AAN BOORD

Tijdens onze reis door China en een Chinees bij de Chinese muur ruzie had met zijn schoonmoeder Was onze vraag:  Hoe noem je je schoonmoeder in CHoe noem je hier je schoonmoeder ?  Een Taai Kreng !
U wilt meer weten over de films en wat we doen? Even wachten graag wij slapen nu ! Het is leuk als mensen je onthouden. In die vorm geweldig hoe krijgen ze het in hun bol. Of die mafketels kunnen het! 2 vlooien op de Noord Pool, hoe krijgen ze het voor elkaar? Was het niet koud voor die beestjes? Néé we hebben ze een sjaaltje om gedaan. De film over de avonturen van het Roepie, Roepie vogeltje leuk maar gevaarlijk want als zijn staart omhoog gaat is die boos en valt die aan!  Nou durf je het aan met Taai Kreng een film te maken ?
Onze eerste  kleuren film die wij maakten was het sexuele leven van 2 vlooien op de Noord Pool Tijdens de montage kwamen wij er achter dat die nog zwart-wit was!?
Wat kunnen wij allemaal, Hamburgers bakken, De Catering verzorgen, Bejaarden laten plassen etc. Maar dat doen we niet ! Nee wij filmen wij leggen het vast voor het nageslacht, tenminste als Noord Korea zich rustig houd!
In samenwerking maken wij: Films, Documentaires, Korte Speelfilms, Commercials, Internetfilms, Winkelierfilms, Interviews etc. Wij werken met o.a.  
Films heden, verleden en toekomst Fotografie Ook leuk Nachtopnames! Je weet wel in het pikdonker filmen je ziet niks maar het is er wel!
Vlogs
De wereld op zijn kop zetten
Taai Kreng Movies   Bij ons draait het om de humor!
    Tot Ziens
Hoe zijn we te vinden?  Rechtdoor over de rotonde, 1e links, 3e rechts, 1e links, 2e rechts, Rechtdoor over de rotonde, na 20 meter rechtdoor over de rotonde, 3e afslag, 1e links, 2e rechts dan ben je er. Kon je het niet volgen? Nog een keer! Rechtdoor over de rotonde, 1e links, 3e rechts, 1e links, 2e rechts, Rechtdoor over de rotonde, na 20 meter rechtdoor over de rotonde, 3e afslag, 1e links, 2e rechts dan ben je er. En toen waren we niet Thuis.       Weet je wat stuur een mail !
                      Onze Taai Kreng Regisseur, denkt veel na !
       e-mail
                        Onze camera man
Onze geluidsman waren we vergeten de laatste keer
Comercials die op de lach spieren werken hebben de hoogste kijkcijfers ! Daar draait het om. Wij doen het voor je !
Taai Kreng Movie i.s.m. MMP Film.nl
Taai Kreng Movies